Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ahmed,s strikers OcW Superstarz
Normal Tactiek OcW Rocks
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Neill is nu in balbezit. Steel verovert de bal door een tackle van achteren. Steel geeft de bal voor. Christie is nu in balbezit. Christie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Baldaro verovert de bal door een tackle van achteren. Neill is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Steel. Steel krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Slane speelt de bal door. Jones speelt de bal door. Findlay rent richting de bal. McTague rent richting de bal. McTague draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Curtis met een harde bal richting middenveld. Steel kopt de bal weg. Findlay heeft problemen om de bal te vangen. McTague bereikt de bal nog maar net als eerste. McTague haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Considine geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crockett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McTague is nu in balbezit. McTague geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmed,s strikers 60%, OcW Superstarz 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ahmed,s strikers - OcW Superstarz 0:0

47e minuut.
Symon neemt de hoekschop. Daar is Wells, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldaro is nu in balbezit. Baldaro haalt uit met een fantastische trap. Welch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ahmed,s strikers - OcW Superstarz 1:0

60e minuut.
Steel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steel geeft een lange en hoge pass. Barnett kopt de bal weg. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Christie probeert naar een medespeler te passen. Slane is nu in balbezit. Slane geeft een hoge lob. Baldaro is nu in balbezit. Baldaro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Baldaro controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Strouhal neemt vlug de vrije trap. Crockett kopt de bal weg. McTague rent richting de bal. McTague haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Worsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie onderschept slim de pass. Christie passt de bal met de wreef. McTague bereikt de bal nog maar net als eerste. McTague haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Barnett probeert naar een medespeler te passen. Crockett is nu in balbezit. John begaat een overtreding. John krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ormrod probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jones de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ormrod. Jones raakt geblesseerd tijdens het duel. Baldaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmed,s strikers 54%, OcW Superstarz 46%.
ahmed,s strikers - OcW Superstarz 1:0