Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
usaid11 BarcalonaFTW
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Torrens speelt de bal door. Loud met een sublieme pass. Riley is nu in balbezit. Newton is nu in balbezit. Newton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
usaid11 - BarcalonaFTW 0:1

9e minuut.
Dorey rent richting de bal. Torrens is nu in balbezit. Met opzet legt Dorey zijn tegenspeler op de grond. Dorey krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kirkwood onderschept slim de pass. Barkley geeft een hoge lob. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Newton is nu in balbezit. Newton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
usaid11 - BarcalonaFTW 0:2

14e minuut.
Hanmer is nu in balbezit. Newton is nu in balbezit. Hanmer verovert de bal door een tackle van achteren. Torrens verovert de bal door een tackle van achteren. Torrens schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Van Waveren passt de bal met de wreef. Jackman is nu in balbezit. Lucas is nu in balbezit. Jackman onderschept slim de pass. Jackman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Barkley verovert de bal door een tackle van achteren. Barkley speelt de bal door. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Newton verovert de bal door een tackle van achteren. Newton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas geeft een lange en hoge pass. Kingi met een sublieme pass. Jackman rent richting de bal. Jackman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Newton kopt de bal weg. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Waveren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gordon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gordon kan niet meer verder spelen. Weepu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: usaid11 58%, BarcalonaFTW 42%.
usaid11 - BarcalonaFTW 0:2

49e minuut.
Duruz probeert naar een medespeler te passen. Loud bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanmer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loud moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Loud kan niet meer verder spelen. Beldham komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Van Waveren de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weepu met een snelle inworp. Torrens is nu in balbezit. Torrens geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Barkley speelt de bal door. Torrens rent richting de bal. Torrens passt de bal in één keer door. Newton rent richting de bal. Newton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
usaid11 - BarcalonaFTW 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: usaid11 55%, BarcalonaFTW 45%.
usaid11 - BarcalonaFTW 0:3