Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whitewater FC wanganui hurricanes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Mckay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mckay passt de bal zonder na te denken. How rent richting de bal. Mckay rent richting de bal. Mckay schiet op doel. Flynn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Batchelor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flynn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mckay is nu in balbezit. Mckay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Whitewater FC - wanganui hurricanes 0:1

9e minuut.
Inworp. Lynch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitewater FC - wanganui hurricanes 0:2

22e minuut.
Blythe is nu in balbezit. How bereikt de bal nog maar net als eerste. Blythe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blythe krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Blythe geeft de bal voor. Inworp. Lynch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. How rent richting de bal. How draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lane heeft problemen om de bal te vangen. How bereikt de bal nog maar net als eerste. Lane rent richting de bal. How rent richting de bal. How draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Blythe rent richting de bal. Blythe passt de bal met de wreef. Ormrod bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormrod schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lauaki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitewater FC - wanganui hurricanes 1:2

38e minuut.
Mckay met een sublieme pass. How bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormrod tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. How raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. How kan niet meer verder spelen. Metger komt het veld opgelopen. Probert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Newton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mckay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mckay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Blythe geeft de bal voor. Inworp. Lynch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Metger rent richting de bal. Metger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitewater FC - wanganui hurricanes 1:3

43e minuut.
Posa trapt de bal weg van het doel. Kelleher kopt de bal weg. Wellington met een sublieme pass. Ormrod is nu in balbezit. Ormrod draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Posa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitewater FC 54%, wanganui hurricanes 46%.
Whitewater FC - wanganui hurricanes 1:3

52e minuut.
Reid passt de bal met de wreef. Metger is nu in balbezit. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mckay verovert de bal door een tackle van achteren. Mckay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Newton geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lynch met een snelle inworp. Metger is nu in balbezit. Metger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kelleher probeert de bal aan de voet te houden. Mckay is nu in balbezit. Mckay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitewater FC - wanganui hurricanes 1:4

72e minuut.
Carter passt de bal in één keer door. Kelleher is nu in balbezit. Reid speelt de bal door. Blythe rent richting de bal. Blythe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Ormrod bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormrod begaat een overtreding. Ormrod krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Lane geeft een lange en hoge pass. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid verovert de bal door een tackle van achteren. Ormrod rent richting de bal. Ormrod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Posa trapt de bal weg van het doel. Kelleher kopt de bal weg. Blythe is nu in balbezit. Blythe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitewater FC 50%, wanganui hurricanes 50%.
Whitewater FC - wanganui hurricanes 1:4