Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
usaid11 salahtanzania
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Mannering probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lynch de bal. Riley rent richting de bal. Lynch is nu in balbezit. Lynch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Blythe kopt de bal weg. Daar is Hanmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanmer speelt de bal door. Jackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Brown rent richting de bal. Brown passt de bal zonder na te denken. Hanmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackman onderschept slim de pass. Jackman draait met de bal, schiet en ... Winterburn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Blythe rent richting de bal. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown probeert naar een medespeler te passen. Jackman is nu in balbezit. Jackman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: usaid11 46%, salahtanzania 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
usaid11 - salahtanzania 0:0

50e minuut.
Batty rent richting de bal. Sansom onderschept slim de pass. Sansom geeft de bal voor. Jackman is nu in balbezit. Jackman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Probert is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Hattum. Probert raakt geblesseerd tijdens het duel. Hanmer met een snel genomen vrije trap. Jackman is nu in balbezit. Jackman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Jackman rent richting de bal. Sansom bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackman onderschept slim de pass. Jackman draait met de bal, schiet en ... Winterburn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
usaid11 - salahtanzania 1:0

71e minuut.
Hanmer met een sublieme pass. Van Waveren is nu in balbezit. Van Waveren passt de bal zonder na te denken. Jackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Van Waveren met een snelle inworp. Bodger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannering begaat een overtreding. Bodger raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bodger kan niet meer verder spelen. Chisholm komt het veld opgelopen. Van Waveren met een snel genomen vrije trap. Jackman rent richting de bal. Jackman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hanmer geeft de bal voor. Inworp. Probert met een snelle inworp. Brown is nu in balbezit. Brown haalt uit met een fantastische trap. Winterburn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: usaid11 39%, salahtanzania 61%.
usaid11 - salahtanzania 1:0