Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
belfast celtic BarcalonaFTW
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Nelsen rent richting de bal. Campfens is nu in balbezit. Nelsen verovert de bal door een tackle van achteren. Wharehinga is nu in balbezit. Wharehinga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nicholas onderschept slim de pass. Fowler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelsen maakt een afschuwelijke overtreding. Nelsen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Filer geeft een lange en hoge pass. Herbert kopt de bal weg. Daar is Kirkwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelsen is nu in balbezit. Nelsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
belfast celtic - BarcalonaFTW 1:0

41e minuut.
Burton passt de bal met de wreef. Nicholas rent richting de bal. Nicholas met een sublieme pass. Newton bereikt de bal nog maar net als eerste. Newton draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: belfast celtic 59%, BarcalonaFTW 41%.
belfast celtic - BarcalonaFTW 1:0

63e minuut.
Nicholas kopt de bal weg. Campfens is nu in balbezit. Nelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharehinga is nu in balbezit. Wharehinga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Astle bereikt de bal nog maar net als eerste. Duruz is nu in balbezit. Duruz speelt de bal door. Loud rent richting de bal. Loud geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kirkwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkwood geeft een lange en hoge pass. Crow probeert de bal aan de voet te houden. Newton bereikt de bal nog maar net als eerste. Newton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: belfast celtic 60%, BarcalonaFTW 40%.
belfast celtic - BarcalonaFTW 1:0