Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whitewater FC Giszowiec FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Guard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington rent richting de bal. Reid rent richting de bal. Wellington is nu in balbezit. Wellington schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Kelly probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wellington de bal. Wellington passt de bal zonder na te denken. Ormrod rent richting de bal. Ormrod schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lane onderschept slim de pass. Boyer is nu in balbezit. Larsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyer is nu in balbezit. Boyer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Blythe verovert de bal door een tackle van achteren. Blythe met een sublieme pass. Ormrod bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormrod schiet op doel. Fisher maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Birch probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reid met de inworp. Blythe bereikt de bal nog maar net als eerste. Blythe geeft een hoge lob. Fisher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Wellington probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Brunton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyer is nu in balbezit. Boyer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitewater FC 45%, Giszowiec FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Whitewater FC - Giszowiec FC 0:0

56e minuut.
Reid rent richting de bal. Boyer onderschept slim de pass. Boyer passt de bal met de wreef. Larsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wellington onderschept slim de pass. Wellington speelt de bal door. Daar is Ormrod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ormrod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitewater FC - Giszowiec FC 1:0

81e minuut.
Wellington geeft een hoge lob. Howell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blythe. Blythe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitewater FC 58%, Giszowiec FC 42%.
Whitewater FC - Giszowiec FC 1:0