Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wanganui hurricanes usaid11
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Edwards met een harde bal richting middenveld. Probert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorey. Dorey krijgt een gele kaart. Probert raakt geblesseerd tijdens het duel. Probert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Riley heeft problemen om de bal te vangen. Mckay is nu in balbezit. Mckay haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Brown passt de bal met de wreef. Probert is nu in balbezit. Kauffeld probeert naar een medespeler te passen. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jackman rent richting de bal. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Probert zijn tegenspeler op de grond. Probert krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Norling verovert de bal door een tackle van achteren. Norling geeft een hoge lob. Riley bereikt de bal nog maar net als eerste. Mckay onderschept slim de pass. Mckay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
wanganui hurricanes - usaid11 1:0

35e minuut.
Kingi geeft de bal voor. Jackman controleert de bal met de borst. Brown rent richting de bal. Daar is Jackman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackman schiet op doel. Posa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wanganui hurricanes - usaid11 1:1

40e minuut.
Carter met een snelle inworp. Klungelig pakt Probert de bal. Probert geeft een lange en hoge pass. Mckay rent richting de bal. Mckay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wanganui hurricanes 45%, usaid11 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wanganui hurricanes - usaid11 1:1

61e minuut.
Probert passt de bal zonder na te denken. Sansom bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansom passt de bal zonder na te denken. Jackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Posa trapt de bal weg. How heeft problemen om de bal te vangen. How passt de bal in één keer door. Mckay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mckay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
wanganui hurricanes - usaid11 2:1

88e minuut.
Probert geeft de bal voor. Edge kopt de bal weg. Daar is Carter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown rent richting de bal. Brown draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wanganui hurricanes 54%, usaid11 46%.
wanganui hurricanes - usaid11 2:1