Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarcalonaFTW salahtanzania
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Van Hattum bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hattum geeft een lange en hoge pass. Lucas is nu in balbezit. O`Donoghue verovert de bal door een tackle van achteren. O`Donoghue geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Campfens rent richting de bal. Batty verovert de bal door een tackle van achteren. Batty probeert naar een medespeler te passen. Lynch is nu in balbezit. Lynch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Loud probeert naar een medespeler te passen. Newton bereikt de bal nog maar net als eerste. Blythe is nu in balbezit. Newton onderschept slim de pass. Newton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gordon probeert naar een medespeler te passen. Fowler bereikt de bal nog maar net als eerste. Blythe probeert naar een medespeler te passen. Loud bereikt de bal nog maar net als eerste. Loud geeft een lange en hoge pass. Winterburn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcalonaFTW 48%, salahtanzania 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BarcalonaFTW - salahtanzania 0:0

53e minuut.
Sansom bereikt de bal nog maar net als eerste. Newton is nu in balbezit. Sansom onderschept slim de pass. Fowler onderschept slim de pass. Fowler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcalonaFTW - salahtanzania 1:0

57e minuut.
Fowler rent richting de bal. Fowler schiet op doel. Sansom probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Loud geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Blythe kan de bal niet met de borst controleren. Mannering bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannering probeert naar een medespeler te passen. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Loud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannering bereikt de bal nog maar net als eerste. Loud met een sublieme pass. Fowler rent richting de bal. Fowler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hanmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanmer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gillespie de bal. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcalonaFTW 31%, salahtanzania 69%.
BarcalonaFTW - salahtanzania 1:0