Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wanganui hurricanes Giszowiec FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Boyer geeft de bal voor. Carter rent richting de bal. Larsen maakt een afschuwelijke overtreding. Larsen krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Daar is Miller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Larsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boyer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Posa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
wanganui hurricanes - Giszowiec FC 0:1

15e minuut.
Birch verovert de bal door een tackle van achteren. Boyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsen draait met de bal, schiet en ... Posa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wanganui hurricanes - Giszowiec FC 0:2

18e minuut.
Boyer speelt de bal door. Larsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsen verovert de bal door een tackle van achteren. Larsen haalt uit met een fantastische trap. Posa bokst de bal weg. Larsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wanganui hurricanes - Giszowiec FC 0:3

43e minuut.
Carter rent richting de bal. Birch verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Probert. Probert krijgt een gele kaart. Birch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Birch wilt de vrije trap nemen. Posa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wanganui hurricanes 66%, Giszowiec FC 34%.
wanganui hurricanes - Giszowiec FC 0:3

66e minuut.
Birch passt de bal met de wreef. Brunton bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carter. Carter krijgt een gele kaart. Brunton raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wanganui hurricanes 57%, Giszowiec FC 43%.
wanganui hurricanes - Giszowiec FC 0:3