Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joniors min
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Steel is nu in balbezit. Steel geeft de bal voor. Alves is nu in balbezit. Prince onderschept slim de pass. Prince draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joniors - min 0:1

14e minuut.
Alves rent richting de bal. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris passt de bal zonder na te denken. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
O`Brien geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laulala rent richting de bal. Laulala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Read de bal. Prince rent richting de bal. Ropati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ropati krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Reid verovert de bal door een tackle van achteren. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid onderschept slim de pass. Laulala rent richting de bal. Laulala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Tamake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamake is nu in balbezit. Harris verovert de bal door een tackle van achteren. Harris geeft een lange en hoge pass. Aiken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts speelt de bal door. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller geeft de bal voor. Griffiths probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
joniors - min 1:1

41e minuut.
Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts is nu in balbezit. Watts met een sublieme pass. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joniors 50%, min 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
joniors - min 1:1

62e minuut.
Rutherford heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamake met een snelle inworp. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Power met een sublieme pass. Laulala is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Read. Laulala moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Laulala kan niet meer verder spelen. Alder komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid geeft een hoge lob. Rutherford controleert de bal met de borst. Tamake bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamake geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Reid is nu in balbezit. Reid speelt de bal door. Henry geeft een hoge lob. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Read verovert de bal door een tackle van achteren. Read passt de bal met de wreef. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joniors - min 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joniors 52%, min 48%.
joniors - min 2:1
min