Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dkfhreig aggies
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Kauffeld de bal onder controle te krijgen. McRoberts is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kauffeld. Kauffeld krijgt een gele kaart. McRoberts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kauffeld geeft een lange en hoge pass. Robertson wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tickle onderschept slim de pass. Tickle passt de bal met de wreef. Parkinson rent richting de bal. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dixon speelt de bal door. Smithe is nu in balbezit. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe verovert de bal door een tackle van achteren. Smithe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bond rent richting de bal. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon passt de bal met de wreef. Byers rent richting de bal. Byers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bond probeert de bal aan de voet te houden. Smithe is nu in balbezit. Kauffeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Byers rent richting de bal. Byers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Byers is nu in balbezit. Byers passt de bal met de wreef. Picard is nu in balbezit. Smithe onderschept slim de pass. Smithe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dkfhreig 64%, aggies 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dkfhreig - aggies 0:0

60e minuut.
Parkinson met de inworp. Darkes is nu in balbezit. Darkes passt de bal zonder na te denken. Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe haalt uit met een fantastische trap. Naylor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Crow geeft de bal voor. Klungelig pakt McRoberts de bal. McRoberts geeft de bal voor. Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kauffeld met een snelle inworp. Picard is nu in balbezit. Picard geeft een hoge lob. Leijh is nu in balbezit. Leijh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Picard geeft een hoge lob. Darkes rent richting de bal. Darkes probeert naar een medespeler te passen. Smithe is nu in balbezit. Smithe schiet op doel. Naylor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dkfhreig 57%, aggies 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dkfhreig - aggies 0:0