Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aggies joniors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Baldaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robertson rent richting de bal. Robertson met een sublieme pass. Smithe rent richting de bal. Smithe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Read rent richting de bal. Robertson rent richting de bal. Read verovert de bal door een tackle van achteren. Berry is nu in balbezit. Berry draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Berry speelt de bal door. Griffiths is nu in balbezit. Robertson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robertson krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Tamake bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkinson onderschept slim de pass. Parkinson geeft een lange en hoge pass. Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
aggies - joniors 1:0

43e minuut.
Moore geeft de bal voor. Parkinson heeft problemen om de bal te vangen. Griffiths rent richting de bal. Griffiths draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Smith de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aggies 61%, joniors 39%.
aggies - joniors 1:0

48e minuut.
Miller rent richting de bal. Baldaro verovert de bal door een tackle van achteren. Baldaro probeert naar een medespeler te passen. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Ropati geeft de bal voor. Inworp. McRoberts met de inworp. Byers is nu in balbezit. Byers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe passt de bal in één keer door. McRoberts is nu in balbezit. McRoberts geeft de bal voor. Smithe heeft problemen om de bal te vangen. Aiken bokst de bal weg.

59e minuut.
O`Brien rent richting de bal. O`Brien geeft een hoge lob. Aiken probeert de bal aan de voet te houden. Smithe rent richting de bal. Smithe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Darkes passt de bal met de wreef. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Byers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Byers moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Byers schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Parkinson rent richting de bal. Parkinson geeft de bal voor. Moore probeert naar een medespeler te passen. Smithe is nu in balbezit. Smithe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
aggies - joniors 2:0

79e minuut.
Parkinson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parkinson. Berry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
aggies - joniors 2:1

80e minuut.
Darkes is nu in balbezit. Darkes probeert naar een medespeler te passen. Robertson geeft de bal voor. Smithe is nu in balbezit. Smithe haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Daar is Robertson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robertson geeft de bal voor. Moore speelt de bal door. Tamake bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamake geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Read rent richting de bal. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson speelt de bal door. Smithe is nu in balbezit. Smithe schiet op doel. Aiken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aggies 57%, joniors 43%.
aggies - joniors 2:1