Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
min 123454748
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Lowry kopt de bal weg. Pritchett is nu in balbezit. Prince verovert de bal door een tackle van achteren. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Irving de bal. Banbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutherford bereikt de bal nog maar net als eerste. Banbury verovert de bal door een tackle van achteren. Banbury draait met de bal, schiet en ... Johns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lowry heeft problemen om de bal te vangen. Brash is nu in balbezit. Banbury is nu in balbezit. Brash is nu in balbezit. Brash schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Foster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harris rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clark. Clark krijgt een gele kaart. Harris wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Harris kan niet meer verder spelen. Alder komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Brash is nu in balbezit. Brash geeft een hoge lob. Foster kopt de bal weg. Banbury rent richting de bal. Banbury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: min 68%, 123454748 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
min - 123454748 0:0

65e minuut.
Alder rent richting de bal. Clark onderschept slim de pass. Clark met een sublieme pass. Banbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Banbury schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Alder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clark is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clark met een snel genomen vrije trap. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: min 46%, 123454748 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
min - 123454748 0:0
min