Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dkfhreig tigre orange
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Tickle geeft een lange en hoge pass. Daar is Slater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slater passt de bal in één keer door. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Macdonald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Brand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tickle met een sublieme pass. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dkfhreig - tigre orange 1:0

15e minuut.
Ryan rent richting de bal. Tickle onderschept slim de pass. Tickle met een sublieme pass. Leijh rent richting de bal. Leijh geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
dkfhreig - tigre orange 2:0

23e minuut.
Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Crow de bal. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Macdonald schiet op doel. Naylor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Picard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Courtney kan de bal niet met de borst controleren. Courtney passt de bal met de wreef. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Macdonald haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kauffeld geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slater met een snelle inworp. Courtney rent richting de bal. Courtney geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Jeffs de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Crow onderschept slim de pass. Crow geeft een hoge lob. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden schiet op doel. Tickle probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dkfhreig 46%, tigre orange 54%.
dkfhreig - tigre orange 2:0

58e minuut.
Tickle rent richting de bal. Tickle passt de bal zonder na te denken. Ryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dkfhreig - tigre orange 3:0

82e minuut.
Brand geeft de bal voor. Novak rent richting de bal. Picard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Picard krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dkfhreig 38%, tigre orange 62%.
dkfhreig - tigre orange 3:0