Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Hamsters all kicks
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Klungelig pakt Birch de bal. Van Dyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Birch maakt een afschuwelijke overtreding. Birch is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Klungelig pakt Van Dyk de bal. Greer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dugdale. Dugdale krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Dyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyk passt de bal zonder na te denken. Read rent richting de bal. Read draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Heath is nu in balbezit. Baholo onderschept slim de pass. Nonu rent richting de bal. Baholo onderschept slim de pass. Baholo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Grocott kopt de bal weg. Read heeft problemen om de bal te vangen. Bell is nu in balbezit. Baholo onderschept slim de pass. Baholo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Grocott geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Griffiths met een snelle inworp. Baholo is nu in balbezit. Baholo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Luck maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Watts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths passt de bal met de wreef. Van Dyk is nu in balbezit. Watts geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Hamsters 66%, all kicks 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Hamsters - all kicks 0:0

67e minuut.
Klungelig pakt Gillespie de bal. Saunders is nu in balbezit. Gillespie begaat een overtreding. Gillespie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Hamsters 60%, all kicks 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Hamsters - all kicks 0:0