Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tigre orange all kicks
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Mitchell rent richting de bal. Mitchell passt de bal zonder na te denken. Macdonald rent richting de bal. Courtney bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Baholo onderschept slim de pass. Baholo met een sublieme pass. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Read draait met de bal, schiet en ... Shaw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Courtney bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney heeft problemen om de bal te vangen. Dugdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney rent richting de bal. Courtney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Griffiths rent richting de bal. Griffiths geeft een hoge lob. Daar is Fleming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saunders rent richting de bal. Saunders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tigre orange - all kicks 0:1

24e minuut.
Watts passt de bal zonder na te denken. Gliznitskof is nu in balbezit. Griffiths met een sublieme pass. Read is nu in balbezit. Read haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Welford rent richting de bal. Macdonald onderschept slim de pass. Van Dyk verovert de bal door een tackle van achteren. Courtney onderschept slim de pass. Courtney draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lachlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Slater is nu in balbezit. Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths met een sublieme pass. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tigre orange - all kicks 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tigre orange 56%, all kicks 44%.
tigre orange - all kicks 0:2

47e minuut.
Mitchell passt de bal in één keer door. Picard geeft de bal voor. Klungelig pakt Welford de bal. Macdonald is nu in balbezit. Macdonald draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fleming geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Griffiths zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baholo rent richting de bal. Baholo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Slater rent richting de bal. Slater geeft de bal voor. Burson rent richting de bal. Courtney rent richting de bal. Courtney haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Slater geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Picard is nu in balbezit. Picard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bond probeert de bal aan de voet te houden. Slater verovert de bal door een tackle van achteren. Slater speelt de bal door. Courtney bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jorgenson met een sublieme pass. Watts is nu in balbezit. Slater onderschept slim de pass. Slater geeft de bal voor. Macdonald krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tigre orange 51%, all kicks 49%.
tigre orange - all kicks 0:2