Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dkfhreig joniors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.7 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Tickle rent richting de bal. Tickle passt de bal zonder na te denken. Ropati bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Morcombe is nu in balbezit. Watts verovert de bal door een tackle van achteren. Watts passt de bal met de wreef. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dkfhreig - joniors 0:1

15e minuut.
Tickle passt de bal in één keer door. Miller is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leijh. Leijh krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Watts onderschept slim de pass. Novak rent richting de bal. Morcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts is nu in balbezit. Watts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Read geeft de bal voor. Kauffeld controleert de bal met de borst. Tamake met een sublieme pass. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Leijh speelt de bal door. Tickle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropati begaat een overtreding. Ropati krijgt een gele kaart. Tickle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bond neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Tamake met een sublieme pass. Atkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkins passt de bal in één keer door. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dkfhreig - joniors 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dkfhreig 45%, joniors 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dkfhreig - joniors 1:1

53e minuut.
Tamake bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamake passt de bal met de wreef. Watts is nu in balbezit. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Read is nu in balbezit. Bond verovert de bal door een tackle van achteren. Bond met een sublieme pass. Tickle is nu in balbezit. Tickle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dkfhreig 31%, joniors 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dkfhreig - joniors 1:1