Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
all kicks min
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Daar is Bond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prince rent richting de bal. Laulala rent richting de bal. Laulala schiet op doel. Lachlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
all kicks - min 0:1

8e minuut.
Laulala onderschept slim de pass. Watts rent richting de bal. Laulala verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Prince, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prince haalt uit met een fantastische trap. Lachlan bokst de bal weg.

34e minuut.
Harris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alder komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Saunders heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saunders met de inworp. Baholo rent richting de bal. Baholo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
all kicks - min 1:1

38e minuut.
Lowry bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowry geeft de bal voor. Burson is nu in balbezit. Laulala onderschept slim de pass. Laulala haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
all kicks - min 1:2

39e minuut.
Van Dyk passt de bal met de wreef. Steel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bond begaat een overtreding. Bond krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Van Dyk is nu in balbezit. Van Dyk geeft de bal voor. Peters kopt de bal weg. Steel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Alder kopt de bal weg. Watts rent richting de bal. Watts passt de bal zonder na te denken. Griffiths rent richting de bal. Griffiths geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: all kicks 61%, min 39%.
all kicks - min 1:2

47e minuut.
Steel speelt de bal door. Prince rent richting de bal. Laulala rent richting de bal. Laulala draait met de bal, schiet en ... Lachlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
all kicks - min 1:3

52e minuut.
Power is nu in balbezit. Power passt de bal met de wreef. Peters probeert de bal aan de voet te houden. Read onderschept slim de pass. Read haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Johns trapt de bal weg van het doel. Laulala probeert naar een medespeler te passen. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Griffiths probeert naar een medespeler te passen. Baholo rent richting de bal. Read rent richting de bal. Read haalt uit met een fantastische trap. Johns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
all kicks - min 2:3

80e minuut.
Klungelig pakt Laulala de bal. Watts is nu in balbezit. Watts passt de bal in één keer door. Read rent richting de bal. Read draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: all kicks 29%, min 71%.
all kicks - min 2:3

min