Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
123454748 tigre orange
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Brash verovert de bal door een tackle van achteren. Brash speelt de bal door. Gliznitskof rent richting de bal. Wallace rent richting de bal. Wallace haalt uit met een fantastische trap. Shaw bokst de bal weg.

22e minuut.
Nelson verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson passt de bal zonder na te denken. Macdonald rent richting de bal. Courtney bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Petherick geeft een lange en hoge pass. Jorgenson kopt de bal weg. Klungelig pakt Bannatyne de bal. Courtney is nu in balbezit. Courtney draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Clark geeft een lange en hoge pass. Banbury is nu in balbezit. Fleming schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fleming krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bannatyne verovert de bal door een tackle van achteren. Bannatyne geeft de bal voor. Jorgenson rent richting de bal. Brash rent richting de bal. Brash schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Courtney rent richting de bal. Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Clark speelt de bal door. Banbury is nu in balbezit. Banbury draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Banbury onderschept slim de pass. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell geeft de bal voor. Courtney is nu in balbezit. Courtney haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 123454748 56%, tigre orange 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
123454748 - tigre orange 0:0

48e minuut.
Nelson geeft de bal voor. Chappell is nu in balbezit. Macdonald is nu in balbezit. Macdonald haalt uit met een fantastische trap. Armstrong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
123454748 - tigre orange 0:1

54e minuut.
Pritchett verovert de bal door een tackle van achteren. Brash heeft problemen om de bal te vangen. Brash passt de bal met de wreef. Banbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Banbury draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nelson probeert naar een medespeler te passen. Courtney is nu in balbezit. Daar is Macdonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Courtney bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Courtney is nu in balbezit. Pritchett bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pritchett roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pritchett kan niet meer verder spelen. Foster komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Clark geeft de bal voor. Jorgenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgenson passt de bal in één keer door. Courtney rent richting de bal. Courtney passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
123454748 - tigre orange 0:2

81e minuut.
Jorgenson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viertal met de inworp. Klungelig pakt Wallace de bal. Wallace geeft een lange en hoge pass. Shaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Banbury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Banbury rent richting de bal. Banbury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
123454748 - tigre orange 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 123454748 46%, tigre orange 54%.
123454748 - tigre orange 1:2