Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tigre orange 123454748
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


45e minuut.
Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brash onderschept slim de pass. Brash probeert naar een medespeler te passen. Banbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Banbury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tigre orange 66%, 123454748 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tigre orange - 123454748 0:0

57e minuut.
Petherick geeft een lange en hoge pass. Ryan kopt de bal weg. Daar is Bannatyne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picard rent richting de bal. Picard geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bannatyne geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Slater met een snelle inworp. Courtney rent richting de bal. Foster legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Foster krijgt een gele kaart. Courtney raakt geblesseerd tijdens het duel. Foster met een sublieme pass. Courtney legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Armstrong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tigre orange - 123454748 1:0

74e minuut.
Foster passt de bal met de wreef. Bannatyne rent richting de bal. Bannatyne speelt de bal door. Macdonald rent richting de bal. Macdonald schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Bannatyne de bal. Courtney bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney passt de bal met de wreef. Daar is Macdonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macdonald draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tigre orange 54%, 123454748 46%.
tigre orange - 123454748 1:0