Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sykes gjnvhkh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Edwards onderschept slim de pass. Edwards geeft een lange en hoge pass. Umaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sykes - gjnvhkh 0:1

28e minuut.
Boyland is nu in balbezit. Boyland passt de bal in één keer door. Loud rent richting de bal. Jeffs rent richting de bal. Jeffs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Edmeades geeft de bal voor. Cox rent richting de bal. Masson verovert de bal door een tackle van achteren. Masson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sykes - gjnvhkh 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sykes 60%, gjnvhkh 40%.
Sykes - gjnvhkh 0:2

53e minuut.
Loud bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah onderschept slim de pass. Holah geeft de bal voor. Umaga is nu in balbezit. Umaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sykes - gjnvhkh 0:3

59e minuut.
Lachlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissing verovert de bal door een tackle van achteren. Loud rent richting de bal. Loud schiet op doel. Jeffs springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Ngatai met een harde bal richting middenveld. Edmeades kopt de bal weg. Umaga rent richting de bal. Umaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Vettori speelt de bal door. Wooddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooddin passt de bal met de wreef. Jeffs is nu in balbezit. Jeffs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sykes - gjnvhkh 1:3

70e minuut.
Holah rent richting de bal. Holah speelt de bal door. Lachlan probeert naar een medespeler te passen. Umaga rent richting de bal. Umaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gissing is nu in balbezit. Gissing geeft een lange en hoge pass. Daar is Richards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeffs is nu in balbezit. Jeffs schiet op doel. Ngatai bokst de bal weg.

87e minuut.
Edwards geeft de bal voor. How heeft problemen om de bal te vangen. Umaga rent richting de bal. Umaga draait met de bal, schiet en ... Jacobs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sykes - gjnvhkh 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sykes 55%, gjnvhkh 45%.
Sykes - gjnvhkh 1:4