Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shooting Stars x NOAH25
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Cargill kopt de bal weg. Turner is nu in balbezit. Murray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turner roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Turner kan niet meer verder spelen. Root komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Hay geeft een lange en hoge pass. Kelly rent richting de bal. Robson speelt de bal door. Byers rent richting de bal. Byers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Reid rent richting de bal. Robson verovert de bal door een tackle van achteren. Robson met een sublieme pass. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray draait met de bal, schiet en ... Posa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Klungelig pakt Vlahos de bal. Vlahos geeft de bal voor. Deaker probeert de bal met de borst te controleren. Bowen onderschept slim de pass. Bowen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shooting Stars x - NOAH25 1:0

25e minuut.
Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson onderschept slim de pass. Robson probeert naar een medespeler te passen. Byers rent richting de bal. Byers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kelly onderschept slim de pass. Kelly geeft een lange en hoge pass. Pritchett heeft problemen om de bal te vangen. Byers is nu in balbezit. Byers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Neill geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murray rent richting de bal. Murray geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shooting Stars x 53%, NOAH25 47%.
Shooting Stars x - NOAH25 1:0

65e minuut.
Robson passt de bal zonder na te denken. Cargill rent richting de bal. Deaker onderschept slim de pass. Murray is nu in balbezit. Murray haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shooting Stars x - NOAH25 1:1

76e minuut.
Cargill geeft een hoge lob. Jennings bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaker rent richting de bal. Jennings verovert de bal door een tackle van achteren. Jennings schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Byers passt de bal in één keer door. Daar is Robson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robson geeft een lange en hoge pass. Bowen rent richting de bal. Bowen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shooting Stars x - NOAH25 2:1

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Greer trapt de bal weg van het doel. Daar is Root, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murray rent richting de bal. Murray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shooting Stars x - NOAH25 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shooting Stars x 48%, NOAH25 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shooting Stars x - NOAH25 2:2