Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United AFC marist saints
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Richter geeft een lange en hoge pass. Birch rent richting de bal. Martin begaat een overtreding. Birch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Birch met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smit is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge verovert de bal door een tackle van achteren. Edge passt de bal in één keer door. Darkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Darkes verovert de bal door een tackle van achteren. Edge rent richting de bal. Darkes rent richting de bal. Darkes draait met de bal, schiet en ... Moody kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United AFC - marist saints 1:0

31e minuut.
Filer probeert naar een medespeler te passen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin geeft een lange en hoge pass. Darkes is nu in balbezit. Darkes haalt uit met een fantastische trap. Moody probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Crow is nu in balbezit. Slane verovert de bal door een tackle van achteren. Slane geeft een hoge lob. Smit rent richting de bal. Smit draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester United AFC - marist saints 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United AFC 47%, marist saints 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester United AFC - marist saints 1:1

53e minuut.
Filer is nu in balbezit. Filer passt de bal zonder na te denken. Darkes rent richting de bal. Darkes schiet op doel. Moody maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United AFC - marist saints 2:1

55e minuut.
Falloon geeft een hoge lob. Downes met een sublieme pass. Daar is Birch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkes schiet op doel. Moody verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Edge onderschept slim de pass. Edge passt de bal in één keer door. Darkes is nu in balbezit. Darkes haalt uit met een fantastische trap. Moody maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United AFC - marist saints 3:1

69e minuut.
Edge met een sublieme pass. Downes is nu in balbezit. Downes probeert naar een medespeler te passen. Darkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Witt probeert de bal met de borst te controleren. Smit rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filer. Filer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United AFC 43%, marist saints 57%.
Manchester United AFC - marist saints 3:1