Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
all wights Fiery Suburbs
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
O`Regan is nu in balbezit. O`Regan geeft een hoge lob. Harding is nu in balbezit. Larsen is nu in balbezit. Larsen schiet op doel. Muller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cossey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossey probeert naar een medespeler te passen. Campbell rent richting de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Scholes probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Larsen onderschept slim de pass. Cossey verovert de bal door een tackle van achteren. Cossey passt de bal zonder na te denken. Campbell rent richting de bal. Campbell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Vanat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clark is nu in balbezit. Clark passt de bal met de wreef. Harding rent richting de bal. Harding haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Todd geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanat met een snelle inworp. Price rent richting de bal. Price draait met de bal, schiet en ... Thyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Thyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
all wights - Fiery Suburbs 0:1

40e minuut.
Larsen rent richting de bal. Larsen probeert naar een medespeler te passen. Harding rent richting de bal. Harding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
all wights - Fiery Suburbs 1:1

44e minuut.
Bond geeft de bal voor. Clark rent richting de bal. Price begaat een overtreding. Price krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: all wights 59%, Fiery Suburbs 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
all wights - Fiery Suburbs 1:1

46e minuut.
Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price passt de bal in één keer door. Harding probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cossey verovert de bal door een tackle van achteren. Cossey geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bond geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Symon met een snelle inworp. Larsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Muller trapt de bal weg. Nelson kopt de bal weg. Harding rent richting de bal. Larsen rent richting de bal. Larsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Symon de bal. Bond onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clark. Clark krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Larsen rent richting de bal. Taylor is nu in balbezit. Larsen onderschept slim de pass. Larsen schiet op doel. Muller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
all wights - Fiery Suburbs 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: all wights 40%, Fiery Suburbs 60%.
all wights - Fiery Suburbs 2:1