Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sayyed juhtymlk,j
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Hobbs is nu in balbezit. Fien onderschept slim de pass. Fien probeert naar een medespeler te passen. Maessen rent richting de bal. Maessen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kirkwood is nu in balbezit. Crawford is nu in balbezit. Kirkwood onderschept slim de pass. Wallace rent richting de bal. Wallace haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Vagana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wallace is nu in balbezit. Fien legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wallace is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kirkwood legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Newton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sayyed - juhtymlk,j 0:1

14e minuut.
O`Brien rent richting de bal. O`Brien geeft een lange en hoge pass. Inworp. Searle met de inworp. Fien geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kirkwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Loud verovert de bal door een tackle van achteren. Loud passt de bal in één keer door. Maessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maessen haalt uit met een fantastische trap. Webster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Maessen rent richting de bal. Novak rent richting de bal. Novak geeft een hoge lob. Maessen rent richting de bal. Maessen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mckay met de inworp. Pollock rent richting de bal. Hobbs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hobbs krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sayyed 55%, juhtymlk,j 45%.
sayyed - juhtymlk,j 0:1

51e minuut.
Webster trapt de bal weg van het doel. Crawford kopt de bal weg. O`Brien rent richting de bal. Fien onderschept slim de pass. Fien haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Maessen speelt de bal door. Pollock bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollock geeft een hoge lob. Maessen is nu in balbezit. Maessen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ormrod kopt de bal weg. Klungelig pakt Fien de bal. Fien passt de bal zonder na te denken. Maessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maessen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sayyed 52%, juhtymlk,j 48%.
sayyed - juhtymlk,j 0:1