Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United AFC all new black cups
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martin met de inworp. Edge is nu in balbezit. Edge speelt de bal door. Smit geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt McNeill de bal. Darkes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McNeill. McNeill krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Falloon verovert de bal door een tackle van achteren. Falloon geeft de bal voor. Smithe heeft problemen om de bal te vangen. Darkes is nu in balbezit. Darkes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United AFC - all new black cups 1:0

40e minuut.
Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkes is nu in balbezit. Edge rent richting de bal. Edge haalt uit met een fantastische trap. Marshall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United AFC - all new black cups 2:0

44e minuut.
Hazlewood geeft een lange en hoge pass. Darkes is nu in balbezit. McNeill rent richting de bal. Darkes onderschept slim de pass. Darkes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United AFC - all new black cups 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United AFC 33%, all new black cups 67%.
Manchester United AFC - all new black cups 3:0

46e minuut.
Darkes is nu in balbezit. Darkes passt de bal in één keer door. Hazlewood bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge verovert de bal door een tackle van achteren. Edge haalt uit met een fantastische trap. Marshall bokst de bal weg.

50e minuut.
Muller kan de bal niet met de borst controleren. Muller met een sublieme pass. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alder is nu in balbezit. Alder haalt uit met een fantastische trap. Bowen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United AFC - all new black cups 3:1

61e minuut.
Filer is nu in balbezit. Hazlewood is nu in balbezit. Hazlewood speelt de bal door. Alder bereikt de bal nog maar net als eerste. Alder haalt uit met een fantastische trap. Bowen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United AFC 61%, all new black cups 39%.
Manchester United AFC - all new black cups 3:1