Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sayyed Manchester United AFC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Smit passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Mckay de bal onder controle te krijgen. Edge is nu in balbezit. Edge haalt uit met een fantastische trap. Newton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sayyed - Manchester United AFC 0:1

30e minuut.
Searle is nu in balbezit. Laulala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Searle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Searle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Filer heeft problemen om de bal te vangen. Laulala rent richting de bal. Maessen onderschept slim de pass. Maessen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fien raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Welch komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Pollock geeft een hoge lob. Viertal is nu in balbezit. Viertal geeft een hoge lob. Maessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maessen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sayyed - Manchester United AFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sayyed 51%, Manchester United AFC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sayyed - Manchester United AFC 1:1

51e minuut.
Pollock probeert de bal aan de voet te houden. Crow is nu in balbezit. Pollock begaat een overtreding. Crow roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Crow kan niet meer verder spelen. Bryson komt het veld opgelopen. Filer met een snel genomen vrije trap. Grocott kopt de bal weg. Smit rent richting de bal. Smit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sayyed - Manchester United AFC 1:2

54e minuut.
Klungelig pakt Welch de bal. Falloon rent richting de bal. Falloon passt de bal in één keer door. Grocott bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pollock verovert de bal door een tackle van achteren. Pollock passt de bal met de wreef. Maessen is nu in balbezit. Welch bereikt de bal nog maar net als eerste. Welch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Martin met de inworp. Edge is nu in balbezit. Edge passt de bal zonder na te denken. Grocott rent richting de bal. Grocott draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Newton bokst de bal weg.

75e minuut.
Viertal is nu in balbezit. Edge onderschept slim de pass. Edge passt de bal zonder na te denken. Grocott is nu in balbezit. Grocott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Martin kopt de bal weg. Viertal is nu in balbezit. Viertal passt de bal zonder na te denken. Grocott rent richting de bal. Grocott draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sayyed 71%, Manchester United AFC 29%.
sayyed - Manchester United AFC 1:2