Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TikkaWolf nrf bfkrvg
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Rutherford probeert de bal met de borst te controleren. Grant onderschept slim de pass. Grant probeert naar een medespeler te passen. Bryson rent richting de bal. Bryson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Rutherford geeft de bal voor. Packer kopt de bal weg. Hughes probeert de bal aan de voet te houden. Tobin rent richting de bal. Tobin haalt uit met een fantastische trap. Shipley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ferris geeft de bal voor. Inworp. Barker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin geeft een hoge lob. Shipley bokst de bal weg. Hohaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohaia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TikkaWolf - nrf bfkrvg 1:0

27e minuut.
Ropati kopt de bal weg. Rutherford is nu in balbezit. Ropati probeert naar een medespeler te passen. Bryson rent richting de bal. Bryson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TikkaWolf 48%, nrf bfkrvg 52%.
TikkaWolf - nrf bfkrvg 1:0

47e minuut.
Vanat speelt de bal door. Rutherford bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutherford met een sublieme pass. Tobin is nu in balbezit. Tobin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Eaton geeft een lange en hoge pass. Rutherford bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant verovert de bal door een tackle van achteren. Grant schiet op doel. McCormack werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TikkaWolf - nrf bfkrvg 1:1

62e minuut.
Ferris rent richting de bal. Tobin onderschept slim de pass. Tobin speelt de bal door. Barker rent richting de bal. Barker geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Packer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barker met de inworp. Tobin rent richting de bal. Tobin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vanat met een snelle inworp. Klungelig pakt Cossey de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hughes. Cossey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cossey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TikkaWolf 47%, nrf bfkrvg 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TikkaWolf - nrf bfkrvg 1:1