Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nrf bfkrvg TikkaWolf
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Ferris verovert de bal door een tackle van achteren. Ferris geeft de bal voor. Klungelig pakt Todd de bal. Bryson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hickey is nu in balbezit. Eaton verovert de bal door een tackle van achteren. Eaton speelt de bal door. Bryson is nu in balbezit. Bryson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hickey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jennings de bal. Grant speelt de bal door. Bryson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rutherford geeft een lange en hoge pass. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Croft rent richting de bal. Tobin onderschept slim de pass. Tobin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Packer de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nrf bfkrvg - TikkaWolf 0:1

23e minuut.
Ferris onderschept slim de pass. Ferris geeft een hoge lob. Vanat heeft problemen om de bal te vangen. Bryson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cain trapt de bal weg. Rutherford kopt de bal weg. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nrf bfkrvg - TikkaWolf 0:2

35e minuut.
Packer met een harde bal richting middenveld. Grant kopt de bal weg. Hughes heeft problemen om de bal te vangen. Edge is nu in balbezit. Edge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Berry passt de bal in één keer door. Vanat rent richting de bal. Vanat passt de bal in één keer door. Bryson rent richting de bal. Bryson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nrf bfkrvg 61%, TikkaWolf 39%.
nrf bfkrvg - TikkaWolf 0:2

60e minuut.
Rutherford is nu in balbezit. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin speelt de bal door. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nrf bfkrvg 42%, TikkaWolf 58%.
nrf bfkrvg - TikkaWolf 0:2