Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nrf bfkrvg t v,sgqgf
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
McAlister is nu in balbezit. Grant verovert de bal door een tackle van achteren. Grant met een sublieme pass. Bryson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryson schiet op doel. Ramsay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Witt probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Berry met een snelle inworp. Grant is nu in balbezit. Grant geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Blackburn de bal. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson passt de bal zonder na te denken. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nrf bfkrvg - t v,sgqgf 0:1

14e minuut.
Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant onderschept slim de pass. Grant probeert naar een medespeler te passen. Mann is nu in balbezit. Mann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nrf bfkrvg - t v,sgqgf 0:2

22e minuut.
Eaton probeert naar een medespeler te passen. Masson is nu in balbezit. Met opzet legt Blackburn zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Blackburn moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Blackburn schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nrf bfkrvg 50%, t v,sgqgf 50%.
nrf bfkrvg - t v,sgqgf 0:2

46e minuut.
Probert passt de bal in één keer door. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann probeert naar een medespeler te passen. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nrf bfkrvg - t v,sgqgf 0:3

63e minuut.
McAlister rent richting de bal. McAlister speelt de bal door. Croft rent richting de bal. Mann onderschept slim de pass. Mann schiet op doel. Cain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Joyce met de inworp. Eaton is nu in balbezit. Eaton geeft een hoge lob. Ropati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Berry geeft een hoge lob. Guard rent richting de bal. Guard speelt de bal door. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Croft trapt de bal weg van het doel. Grant probeert de bal met de borst te controleren. McAlister rent richting de bal. Grant onderschept slim de pass. Grant draait met de bal, schiet en ... Ramsay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Dempsey de bal onder controle te krijgen. Ropati is nu in balbezit. Ropati passt de bal in één keer door. Bryson rent richting de bal. Bryson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hughes is nu in balbezit. Probert onderschept slim de pass. Probert speelt de bal door. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nrf bfkrvg 49%, t v,sgqgf 51%.
nrf bfkrvg - t v,sgqgf 0:3