Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nizar nrf bfkrvg
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Eaton rent richting de bal. Eaton met een sublieme pass. Grant rent richting de bal. Bryson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Porter met een sublieme pass. Urlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Urlovic passt de bal zonder na te denken. Shields is nu in balbezit. Shields haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Grant verovert de bal door een tackle van achteren. Porter onderschept slim de pass. Ferris maakt een afschuwelijke overtreding. Ferris is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Joyce is nu in balbezit. Urlovic is nu in balbezit. Eaton begaat een overtreding. Eaton krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Joyce geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urlovic met een snelle inworp. Shields bereikt de bal nog maar net als eerste. Shields haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Porter is nu in balbezit. Porter geeft een hoge lob. Packer probeert de bal aan de voet te houden. Shields rent richting de bal. Shields draait met de bal, schiet en ... Cain bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Joyce geeft de bal voor. Inworp. Urlovic met een snelle inworp. Shields rent richting de bal. Shields schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Shields kopt de bal weg. Klungelig pakt Joyce de bal. Shields rent richting de bal. Shields schiet op doel. Cain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nizar - nrf bfkrvg 1:0

41e minuut.
Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Shields de bal. Shields draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nizar - nrf bfkrvg 2:0

45e minuut.
Porter met een sublieme pass. Ballard is nu in balbezit. Ballard speelt de bal door. Shields bereikt de bal nog maar net als eerste. Shields schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nizar 45%, nrf bfkrvg 55%.
nizar - nrf bfkrvg 2:0

51e minuut.
Nichols bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichols probeert naar een medespeler te passen. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Shields rent richting de bal. Shields draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hughes verovert de bal door een tackle van achteren. Hughes speelt de bal door. Ropati bereikt de bal nog maar net als eerste. Shields is nu in balbezit. Shields draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Robben met een sublieme pass. Porter heeft problemen om de bal te vangen. Shields speelt de bal door. Bryson is nu in balbezit. Bryson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Stephens geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eaton met de inworp. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Freebairn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Eaton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal rolt over de achterlijn. Freebairn met een harde bal richting middenveld. Ropati rent richting de bal. Ropati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nizar 45%, nrf bfkrvg 55%.
nizar - nrf bfkrvg 2:0