Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Christchurch Heat niheta
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 14.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Novak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woodhams. Novak raakt geblesseerd tijdens het duel. Novak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kingi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darlington bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlington schiet op doel. Vagana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Christchurch Heat - niheta 1:0

9e minuut.
Atkinson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Paston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulligan rent richting de bal. Darlington onderschept slim de pass. Darlington draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Darlington met een sublieme pass. Paston bereikt de bal nog maar net als eerste. Paston probeert naar een medespeler te passen. Davis is nu in balbezit. Davis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bult geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Davis de bal onder controle te krijgen. Woodhams is nu in balbezit. Darlington verovert de bal door een tackle van achteren. Darlington haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Marquez kopt de bal weg. Hanmer probeert de bal aan de voet te houden. Rennell bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennell draait met de bal, schiet en ... Bos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Christchurch Heat - niheta 1:1

32e minuut.
Marquez rent richting de bal. Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis passt de bal in één keer door. Darlington bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlington schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Heath speelt de bal door. Davis rent richting de bal. Davis passt de bal zonder na te denken. Darlington rent richting de bal. Darlington haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rennell verovert de bal door een tackle van achteren. Moore heeft problemen om de bal te vangen. Rowley schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Rowley moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rowley schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Christchurch Heat 33%, niheta 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Christchurch Heat - niheta 1:1

56e minuut.
Novak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mcguiness komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Darney bereikt de bal nog maar net als eerste. Darney geeft een hoge lob. Darlington is nu in balbezit. Darlington heeft problemen om de bal te vangen. Darlington draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Mcguiness de bal onder controle te krijgen. Kaino kopt de bal weg. Mcguiness rent richting de bal. Rennell verovert de bal door een tackle van achteren. Rennell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Darlington verovert de bal door een tackle van achteren. Darlington passt de bal in één keer door. Marquez met een sublieme pass. Rennell rent richting de bal. Rennell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Christchurch Heat - niheta 1:2

85e minuut.
Darlington raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pereto komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kaino is nu in balbezit. Kaino geeft een hoge lob. Hanmer probeert de bal aan de voet te houden. Rennell rent richting de bal. Rennell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Christchurch Heat - niheta 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Christchurch Heat 53%, niheta 47%.
Christchurch Heat - niheta 1:3