Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hey t v,sgqgf
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Townsend rent richting de bal. Witt begaat een overtreding. Townsend raakt geblesseerd tijdens het duel. Cain met een snel genomen vrije trap. Docherty heeft problemen om de bal te vangen. Mann is nu in balbezit. Mann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hey - t v,sgqgf 1:0

3e minuut.
Mann is nu in balbezit. Witt verovert de bal door een tackle van achteren. Witt geeft een hoge lob. Mann rent richting de bal. Mann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gillespie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson haalt uit met een fantastische trap. Hagan bokst de bal weg.

8e minuut.
Masson rent richting de bal. Utting probeert naar een medespeler te passen. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann schiet op doel. Davis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Witt probeert de bal met de borst te controleren. Townsend is nu in balbezit. Met opzet legt Witt zijn tegenspeler op de grond. Witt krijgt een gele kaart. Townsend raakt geblesseerd tijdens het duel. Cain zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jones kan de bal niet met de borst controleren. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann schiet op doel. Ramsay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
McAlister bereikt de bal nog maar net als eerste. Allan rent richting de bal. Allan met een sublieme pass. Mann is nu in balbezit. Mann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson rent richting de bal. Mann is nu in balbezit. Masson rent richting de bal. Masson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hey - t v,sgqgf 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hey 53%, t v,sgqgf 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hey - t v,sgqgf 1:1

66e minuut.
Grant onderschept slim de pass. Grant met een sublieme pass. Masson rent richting de bal. Mann is nu in balbezit. Mann draait met de bal, schiet en ... Hagan bokst de bal weg.

74e minuut.
Cain passt de bal met de wreef. Daar is Power, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Power speelt de bal door. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann haalt uit met een fantastische trap. Ramsay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hey - t v,sgqgf 2:1

88e minuut.
Cain rent richting de bal. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cain begaat een overtreding. Cain krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hey 42%, t v,sgqgf 58%.
hey - t v,sgqgf 2:1
hey