Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niheta nrf bfkrvg
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Bryson verovert de bal door een tackle van achteren. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryson onderschept slim de pass. Bryson draait met de bal, schiet en ... Vagana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niheta - nrf bfkrvg 0:1

10e minuut.
Bult zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marquez rent richting de bal. Grant met een sublieme pass. Bryson rent richting de bal. Bryson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Shipley probeert naar een medespeler te passen. Marquez kopt de bal weg. Daar is Moore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rennell is nu in balbezit. Rennell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
niheta - nrf bfkrvg 1:1

22e minuut.
Ropati probeert naar een medespeler te passen. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant probeert naar een medespeler te passen. Bryson is nu in balbezit. Bryson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Grant geeft de bal voor. Eaton rent richting de bal. Bryson rent richting de bal. Bryson haalt uit met een fantastische trap. Vagana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niheta - nrf bfkrvg 1:2

41e minuut.
Ropati is nu in balbezit. Ropati geeft een lange en hoge pass. Joyce rent richting de bal. Kaino is nu in balbezit. Kaino draait met de bal, schiet en ... Shipley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niheta 64%, nrf bfkrvg 36%.
niheta - nrf bfkrvg 1:2

47e minuut.
Grant is nu in balbezit. Grant passt de bal zonder na te denken. Kingi rent richting de bal. Bryson verovert de bal door een tackle van achteren. Bryson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niheta - nrf bfkrvg 1:3

53e minuut.
Woodhams is nu in balbezit. Ferris onderschept slim de pass. Ferris speelt de bal door. Bryson is nu in balbezit. Bryson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ropati rent richting de bal. Ropati geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Barnett de bal onder controle te krijgen. Bryson is nu in balbezit. Bryson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropati passt de bal zonder na te denken. Bryson rent richting de bal. Bryson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ropati rent richting de bal. Marquez verovert de bal door een tackle van achteren. Ropati probeert naar een medespeler te passen. Moore rent richting de bal. Moore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niheta 52%, nrf bfkrvg 48%.
niheta - nrf bfkrvg 1:3