Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hey nizar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Souter rent richting de bal. Utting verovert de bal door een tackle van achteren. Utting passt de bal in één keer door. Shields is nu in balbezit. Shields haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Townsend geeft een lange en hoge pass. Grocott rent richting de bal. Grocott probeert naar een medespeler te passen. Mann is nu in balbezit. Mann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mann is nu in balbezit. Bunce bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann onderschept slim de pass. Mann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hey - nizar 1:0

36e minuut.
Cain is nu in balbezit. Cain geeft de bal voor. Power probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shields is nu in balbezit. Shields draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Soloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Townsend onderschept slim de pass. Townsend passt de bal in één keer door. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
hey - nizar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hey 64%, nizar 36%.
hey - nizar 2:0

56e minuut.
Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Souter verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Utting zijn tegenspeler op de grond. Utting krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Nichols raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chadwick komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloman verovert de bal door een tackle van achteren. Soloman probeert naar een medespeler te passen. Shields is nu in balbezit. Shields haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hey 38%, nizar 62%.
hey - nizar 2:0
hey