Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TikkaWolf niheta
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Barker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobin geeft een hoge lob. Cossey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossey geeft de bal voor. Barnett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Vagana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hohaia rent richting de bal. Paal! Hohaia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TikkaWolf - niheta 1:0

14e minuut.
Rennell passt de bal zonder na te denken. Moore rent richting de bal. Tobin begaat een overtreding. Tobin krijgt een gele kaart. Moore moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Moore kan niet meer verder spelen. Wooddin komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Hickey geeft een lange en hoge pass. Woodhams kopt de bal weg. Cossey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rennell bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TikkaWolf - niheta 1:1

26e minuut.
Rutherford bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams passt de bal met de wreef. Wooddin rent richting de bal. Wooddin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tobin is nu in balbezit. Tobin passt de bal zonder na te denken. Hohaia rent richting de bal. Tobin rent richting de bal. Tobin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TikkaWolf - niheta 2:1

34e minuut.
Woodhams geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cossey met de inworp. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tobin speelt de bal door. Hohaia is nu in balbezit. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohaia verovert de bal door een tackle van achteren. Hohaia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TikkaWolf 42%, niheta 58%.
TikkaWolf - niheta 2:1

51e minuut.
Jennings bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard is nu in balbezit. Jennings onderschept slim de pass. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Kaino rent richting de bal. Kaino geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hickey de bal onder controle te krijgen. Rennell rent richting de bal. Rennell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Mann met een harde bal richting middenveld. Woodhams geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kingi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TikkaWolf 43%, niheta 57%.
TikkaWolf - niheta 2:1