Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Assassination nrf bfkrvg
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Joyce probeert de bal aan de voet te houden. Joyce geeft een hoge lob. Bryson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grant draait met de bal, schiet en ... Bracken bokst de bal weg.

7e minuut.
Ferris verovert de bal door een tackle van achteren. Ferris passt de bal in één keer door. Grant heeft problemen om de bal te vangen. Bryson is nu in balbezit. Bryson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Assassination - nrf bfkrvg 0:1

20e minuut.
Ropati rent richting de bal. Ropati passt de bal zonder na te denken. Smit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bryson rent richting de bal. Bryson schiet op doel. Bracken bokst de bal weg.

23e minuut.
Daar is Van Steeden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropati is nu in balbezit. Ropati probeert naar een medespeler te passen. Grant rent richting de bal. Grant schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Anderson kopt de bal weg. Van Steeden rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ropati. Ropati krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van Steeden zal de hoekschop nemen. Kirk is nu in balbezit. Kirk probeert naar een medespeler te passen. Lawrie rent richting de bal. Lawrie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kirk probeert de bal aan de voet te houden. Joyce geeft een hoge lob. Daar is Smit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smit met een harde bal richting middenveld. Ferris kopt de bal weg. Bryson heeft problemen om de bal te vangen. Bryson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Grant probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berry de bal. Berry probeert naar een medespeler te passen. Bryson rent richting de bal. Bryson haalt uit met een fantastische trap. Bracken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Packer is nu in balbezit. Kirk verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrie rent richting de bal. Lawrie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Assassination - nrf bfkrvg 1:1

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Probert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bracken met een sublieme pass. Lawrie rent richting de bal. Lawrie draait met de bal, schiet en ... Shipley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Assassination 67%, nrf bfkrvg 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Assassination - nrf bfkrvg 1:1

46e minuut.
Ferris is nu in balbezit. Kirk onderschept slim de pass. Lawrie rent richting de bal. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Croft de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bracken met een sublieme pass. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hughes. Van Steeden moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Van Steeden kan niet meer verder spelen. Witteveen komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ropati geeft de bal voor. Inworp. Probert met een snelle inworp. Kirk is nu in balbezit. Kirk geeft de bal voor. Shipley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Assassination 57%, nrf bfkrvg 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Assassination - nrf bfkrvg 1:1