Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dominators4666564565 Churr
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


21e minuut.
Bouckenooghe onderschept slim de pass. Bouckenooghe geeft een lange en hoge pass. Hawks heeft problemen om de bal te vangen. Softon is nu in balbezit. Softon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Softon verovert de bal door een tackle van achteren. Softon speelt de bal door. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ... Hutton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Lauaki kopt de bal weg. Matthews kan de bal niet met de borst controleren. Matthews geeft de bal voor. Warwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominators4666564565 43%, Churr 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dominators4666564565 - Churr 0:0

48e minuut.
Ngatai geeft de bal voor. Ellis kan de bal niet met de borst controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngatai met een snelle inworp. Softon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mcguiness passt de bal zonder na te denken. Inworp. Pereto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Softon is nu in balbezit. Hawks onderschept slim de pass. Hawks met een sublieme pass. Warwood rent richting de bal. Warwood schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bouckenooghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngatai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngatai geeft een lange en hoge pass. Lauaki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lauaki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Axis bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge geeft een lange en hoge pass. Williams rent richting de bal. Williams schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominators4666564565 42%, Churr 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dominators4666564565 - Churr 0:0