Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Black rollers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Docherty is nu in balbezit. Docherty speelt de bal door. Berry is nu in balbezit. Berry haalt uit met een fantastische trap. Cain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Thomson onderschept slim de pass. Hifo verovert de bal door een tackle van achteren. Hird rent richting de bal. Wharehinga verovert de bal door een tackle van achteren. Wharehinga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Harrison is nu in balbezit. Harrison geeft de bal voor. Hird heeft problemen om de bal te vangen. Wharehinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharehinga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Parkinson rent richting de bal. Bell onderschept slim de pass. Bell probeert naar een medespeler te passen. Wharehinga rent richting de bal. Wharehinga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Black - rollers 1:0

31e minuut.
Hifo onderschept slim de pass. Hifo speelt de bal door. Wharehinga rent richting de bal. Wharehinga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Viertal de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Collins neemt de hoekschop. Klungelig pakt Viertal de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dickerson rent richting de bal. Berry rent richting de bal. Berry met een sublieme pass. Irvine rent richting de bal. Irvine geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Black 49%, rollers 51%.
All Black - rollers 1:0

52e minuut.
Cain trapt de bal weg. Thomson kopt de bal weg. Bunce is nu in balbezit. Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Harrison rent richting de bal. Hifo is nu in balbezit. Harrison tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harrison krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Wharehinga is nu in balbezit. Viertal rent richting de bal. Wharehinga verovert de bal door een tackle van achteren. Hifo rent richting de bal. Hifo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Black - rollers 2:0

78e minuut.
Gemmell passt de bal in één keer door. Thomson rent richting de bal. Dickerson maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Dickerson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dickerson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Collins rent richting de bal. Collins speelt de bal door. Wharehinga is nu in balbezit. Wharehinga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Irving de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Black - rollers 3:0

84e minuut.
Inworp. Bell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hifo kan de bal niet met de borst controleren. Hifo draait met de bal, schiet en ... Viertal kopt de bal weg. Souter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Black 54%, rollers 46%.
All Black - rollers 3:0