Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
argentenia is the best Papakura United
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Darlington geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sole met een snelle inworp. Tamake is nu in balbezit. Tamake geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
argentenia is the best - Papakura United 1:0

4e minuut.
Sole speelt de bal door. Loud bereikt de bal nog maar net als eerste. Loud passt de bal in één keer door. Muller rent richting de bal. Muller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sole met een sublieme pass. Loud met een sublieme pass. McCormack bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller rent richting de bal. Muller draait met de bal, schiet en ... Paal! Eruera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kightley rent richting de bal. Kightley passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Turnbull de bal. Muller rent richting de bal. Muller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Loud kopt de bal weg. Muller rent richting de bal. McCormack tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McCormack krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentenia is the best 46%, Papakura United 54%.
argentenia is the best - Papakura United 1:0

57e minuut.
Loud geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Dyk met de inworp. Tamake is nu in balbezit. Tamake haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
argentenia is the best - Papakura United 2:0

58e minuut.
Muller rent richting de bal. Musin verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loud. Loud krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Chisholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham geeft de bal voor. Van Dyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyk geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Graham probeert naar een medespeler te passen. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin verovert de bal door een tackle van achteren. Musin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Poidevin is nu in balbezit. Sole onderschept slim de pass. Poidevin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poidevin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argentenia is the best 37%, Papakura United 63%.
argentenia is the best - Papakura United 2:0