Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papakura United argentenia is the best
433 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.9
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Morcombe met een sublieme pass. Graham rent richting de bal. Graham met een sublieme pass. McCaw bereikt de bal nog maar net als eerste. McCaw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Loud rent richting de bal. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon passt de bal zonder na te denken. Muller rent richting de bal. Muller schiet op doel. Eruera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Graham met een sublieme pass. McCaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlington is nu in balbezit. McCaw onderschept slim de pass. McCaw haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. McCaw rent richting de bal. McCaw haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Loud passt de bal met de wreef. Graham is nu in balbezit. Graham passt de bal met de wreef. McCaw rent richting de bal. McCaw draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Van Gog geeft een lange en hoge pass. Gordon kopt de bal weg. Daar is McCormack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burson rent richting de bal. Burson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Astle is nu in balbezit. Morcombe verovert de bal door een tackle van achteren. Morcombe probeert naar een medespeler te passen. Findlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Findlay geeft de bal voor. Eruera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Graham met een sublieme pass. Klungelig pakt Welford de bal. Welford met een sublieme pass. McCaw bereikt de bal nog maar net als eerste. McCaw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Papakura United - argentenia is the best 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papakura United 47%, argentenia is the best 53%.
Papakura United - argentenia is the best 0:1

58e minuut.
Jack passt de bal zonder na te denken. Morcombe probeert naar een medespeler te passen. Graham met een sublieme pass. McCaw is nu in balbezit. McCaw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Jack onderschept slim de pass. Jack passt de bal met de wreef. Turnbull geeft een hoge lob. McCaw rent richting de bal. McCaw draait met de bal, schiet en ... McKeown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Papakura United - argentenia is the best 0:2

66e minuut.
Welford verovert de bal door een tackle van achteren. McCaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlington rent richting de bal. McCaw verovert de bal door een tackle van achteren. McCaw schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papakura United 70%, argentenia is the best 30%.
Papakura United - argentenia is the best 0:2