Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papakura United Alcatraz
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Kightley passt de bal met de wreef. Welford rent richting de bal. McKeown onderschept slim de pass. McKeown draait met de bal, schiet en ... Mchenery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papakura United - Alcatraz 1:0

12e minuut.
Muller speelt de bal door. Welford is nu in balbezit. Kightley verovert de bal door een tackle van achteren. Kightley schiet op doel. Mchenery probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McKeown springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gordon rent richting de bal. Gordon probeert naar een medespeler te passen. Brunton is nu in balbezit. McKeown is nu in balbezit. McKeown draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papakura United - Alcatraz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papakura United 55%, Alcatraz 45%.
Papakura United - Alcatraz 2:0

52e minuut.
Kingi rent richting de bal. Gordon onderschept slim de pass. Gordon speelt de bal door. McKeown is nu in balbezit. McKeown haalt uit met een fantastische trap. Mchenery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Umaga passt de bal zonder na te denken. Gordon heeft problemen om de bal te vangen. Gordon speelt de bal door. Daar is McKeown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McKeown haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Darlington trapt de bal weg van het doel. Umaga kopt de bal weg. Mair rent richting de bal. Mair draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kingi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matai speelt de bal door. Kightley is nu in balbezit. Kightley draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Umaga speelt de bal door. Kirk is nu in balbezit. Kirk speelt de bal door. Mair bereikt de bal nog maar net als eerste. Mair passt de bal in één keer door. Darlington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kirk speelt de bal door. Probert is nu in balbezit. Probert speelt de bal door. Mair rent richting de bal. Mair draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Muller speelt de bal door. Kingi is nu in balbezit. Gordon begaat een overtreding. Kingi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kingi kan niet meer verder spelen. Thompson komt het veld opgelopen. Matai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Probert rent richting de bal. Probert draait met de bal, schiet en ... Kirk rent richting de bal. Kirk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kirk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirk geeft een lange en hoge pass. Probert bereikt de bal nog maar net als eerste. Probert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Papakura United - Alcatraz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papakura United 56%, Alcatraz 44%.
Papakura United - Alcatraz 2:1