Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alcatraz Papakura United
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Haddleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaga is nu in balbezit. Haddleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Probert is nu in balbezit. Probert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcatraz - Papakura United 1:0

19e minuut.
Kirk verovert de bal door een tackle van achteren. Kirk passt de bal zonder na te denken. Probert rent richting de bal. Probert draait met de bal, schiet en ... Darlington werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Matai speelt de bal door. Haddleton is nu in balbezit. Loud rent richting de bal. Haddleton onderschept slim de pass. Haddleton haalt uit met een fantastische trap. Darlington kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Kirk is nu in balbezit. Kirk passt de bal zonder na te denken. Haddleton probeert naar een medespeler te passen. Probert rent richting de bal. Probert schiet op doel. Darlington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Darlington niet meer kan verder spelen. McKeown komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Morcombe met een sublieme pass. Haddleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddleton met een sublieme pass. Probert is nu in balbezit. Probert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcatraz 44%, Papakura United 56%.
Alcatraz - Papakura United 1:0

50e minuut.
Haddleton onderschept slim de pass. Haddleton geeft een hoge lob. Probert rent richting de bal. Probert draait met de bal, schiet en ... McKeown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcatraz - Papakura United 2:0

55e minuut.
Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirk met een sublieme pass. Haddleton is nu in balbezit. Haddleton passt de bal zonder na te denken. Probert rent richting de bal. Paal!

56e minuut.
Morcombe geeft een lange en hoge pass. Kingi kopt de bal weg. Findlay is nu in balbezit. Findlay passt de bal in één keer door. Matai geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcatraz 49%, Papakura United 51%.
Alcatraz - Papakura United 2:0