Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black turds argentenia is the best
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Van Dyk speelt de bal door. Welford rent richting de bal. Welford passt de bal in één keer door. McCaw is nu in balbezit. McCaw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
McCormack controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hall geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Johns bereikt de bal nog maar net als eerste. Johns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Van Dyk controleert de bal met de borst. Inworp. Darkes met de inworp. Welford heeft problemen om de bal te vangen. Welford haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Van Dyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyk passt de bal zonder na te denken. Leijh is nu in balbezit. McCaw onderschept slim de pass. McCaw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black turds - argentenia is the best 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black turds 47%, argentenia is the best 53%.
Black turds - argentenia is the best 0:1

54e minuut.
Eruera met een harde bal richting middenveld. Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Leijh zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Leijh naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Woodhams rent richting de bal. Welford is nu in balbezit. Welford met een sublieme pass. McCaw rent richting de bal. McCaw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Welford rent richting de bal. McCaw rent richting de bal. Welford is nu in balbezit. McCaw bereikt de bal nog maar net als eerste. McCaw draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jackman geeft een lange en hoge pass. Johns kopt de bal weg. Turnbull heeft problemen om de bal te vangen. Steel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

79e minuut.
Eruera trapt de bal weg. Welford rent richting de bal. Darkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Welford verovert de bal door een tackle van achteren. Welford geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Van Dyk is nu in balbezit. Van Dyk passt de bal met de wreef. Darkes kan de bal niet met de borst controleren. Welford rent richting de bal. Welford haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black turds 55%, argentenia is the best 45%.
Black turds - argentenia is the best 0:1