Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Black Churr
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Martin onderschept slim de pass. Martin passt de bal met de wreef. Drumgoole bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharehinga verovert de bal door een tackle van achteren. Wharehinga haalt uit met een fantastische trap. Hutton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Klungelig pakt Wharehinga de bal. Matthews met een sublieme pass. Collins is nu in balbezit. Collins schiet op doel. Daar is Drumgoole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Young is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collins. Young is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Young zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Warwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hawkins passt de bal met de wreef. Dickerson speelt de bal door. Matthews rent richting de bal. Wharehinga verovert de bal door een tackle van achteren. Wharehinga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hickey is nu in balbezit. Hickey geeft de bal voor. Bell probeert naar een medespeler te passen. Wharehinga heeft problemen om de bal te vangen. Wharehinga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Hutton met een harde bal richting middenveld. Pereto met een sublieme pass. Warwood rent richting de bal. Warwood draait met de bal, schiet en ... Cain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Urlovic is nu in balbezit. Hawkins rent richting de bal. Hawkins speelt de bal door. Warwood rent richting de bal. Warwood schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Black 45%, Churr 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
All Black - Churr 0:0

51e minuut.
Matthews geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ellis de bal. Hall is nu in balbezit. Hifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hifo haalt uit met een fantastische trap. Hutton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Collins heeft problemen om de bal te vangen. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft een lange en hoge pass. Pereto is nu in balbezit. Pereto passt de bal met de wreef. Paal! Warwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Black - Churr 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Black 43%, Churr 57%.
All Black - Churr 0:1