Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papakura United Black turds
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Burson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steel bereikt de bal nog maar net als eerste. Loud begaat een overtreding. Steel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Darkes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Novak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papakura United - Black turds 0:1

9e minuut.
Poidevin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poidevin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jackman de bal. Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Priorie kopt de bal weg. Novak probeert de bal aan de voet te houden. Priorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Steel is nu in balbezit. Steel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Loud met een sublieme pass. Muller is nu in balbezit. Darkes begaat een overtreding. Darkes krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Darkes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Findlay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Steel rent richting de bal. Klungelig pakt Priorie de bal. Steel rent richting de bal. Steel schiet op doel. Darlington maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papakura United - Black turds 0:2

39e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall met een sublieme pass. Priorie rent richting de bal. Steel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papakura United 52%, Black turds 48%.
Papakura United - Black turds 0:2

50e minuut.
Poidevin geeft een lange en hoge pass. Gordon is nu in balbezit. Page maakt een afschuwelijke overtreding. Page is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Hall passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Priorie de bal. Poidevin rent richting de bal. Priorie verovert de bal door een tackle van achteren. Priorie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Van Gog is nu in balbezit. Darkes rent richting de bal. Met opzet legt Van Gog zijn tegenspeler op de grond. Van Gog krijgt een gele kaart.

73e minuut.
McConnell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leijh komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Poidevin is nu in balbezit. Poidevin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Darkes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hall met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Leijh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loud bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijh onderschept slim de pass. Steel is nu in balbezit. Steel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papakura United 59%, Black turds 41%.
Papakura United - Black turds 0:2