Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alcatraz argentenia is the best
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Klungelig pakt Matai de bal. Matai geeft een lange en hoge pass. Graham probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mair rent richting de bal. Mair schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Eruera met een harde bal richting middenveld. Sole kopt de bal weg. Musin is nu in balbezit. Tamake bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamake draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Thompson geeft de bal voor. McCormack is nu in balbezit. Probert rent richting de bal. Probert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Van Dyk rent richting de bal. Tamake is nu in balbezit. Tamake probeert naar een medespeler te passen. Musin is nu in balbezit. Musin schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Wilsons kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jack de bal onder controle te krijgen. Astle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcatraz 48%, argentenia is the best 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alcatraz - argentenia is the best 0:0

56e minuut.
Brunton geeft een hoge lob. Inworp. Sole met de inworp. Tamake is nu in balbezit. Tamake geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcatraz 58%, argentenia is the best 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alcatraz - argentenia is the best 0:0