Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Churr Black turds
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Hawks heeft problemen om de bal te vangen. Priorie rent richting de bal. Hawks maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hawks naar de kleedkamers voor een vroege douche. Priorie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Steel heeft problemen om de bal te vangen. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Steel onderschept slim de pass. Steel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Churr - Black turds 0:1

22e minuut.
Ellis heeft problemen om de bal te vangen. Hawkins rent richting de bal. Hawkins passt de bal met de wreef. Warwood rent richting de bal. Warwood schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Pereto passt de bal zonder na te denken. Hawkins rent richting de bal. Hawkins speelt de bal door. Warwood rent richting de bal. Warwood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Churr 41%, Black turds 59%.
Churr - Black turds 0:1

61e minuut.
Axis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hawkins is nu in balbezit. Hawkins probeert naar een medespeler te passen. Warwood is nu in balbezit. Warwood schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
McConnell is nu in balbezit. McConnell met een sublieme pass. Matthews rent richting de bal. Steel is nu in balbezit. Steel haalt uit met een fantastische trap. Hutton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Steel onderschept slim de pass. Steel met een sublieme pass. Johns rent richting de bal. Johns haalt uit met een fantastische trap. Hutton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Churr 43%, Black turds 57%.
Churr - Black turds 0:1