Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alcatraz All Black
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Urlovic is nu in balbezit. Met opzet legt Matthews zijn tegenspeler op de grond. Urlovic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urlovic zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wharehinga krijgt zijn hoofd ertegen. Mchenery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Daar is Gemmell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirk geeft een hoge lob. Gemmell heeft problemen om de bal te vangen. Allinson kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bell speelt de bal door. Wharehinga is nu in balbezit. Brunton bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharehinga onderschept slim de pass. Wharehinga draait met de bal, schiet en ... Mchenery bokst de bal weg.

22e minuut.
Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews geeft de bal voor. Hifo heeft problemen om de bal te vangen. Haddleton is nu in balbezit. Haddleton schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Brunton geeft een hoge lob. Inworp. Bell met een snelle inworp. Hifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hifo schiet op doel. Mchenery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Gemmell kopt de bal weg. Haddleton probeert de bal aan de voet te houden. Probert bereikt de bal nog maar net als eerste. Probert haalt uit met een fantastische trap. Cain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcatraz - All Black 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcatraz 45%, All Black 55%.
Alcatraz - All Black 1:0

48e minuut.
Hifo kopt de bal weg. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walker. Walker krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kingi met de inworp. Matai speelt de bal door. Allinson is nu in balbezit. Probert verovert de bal door een tackle van achteren. Probert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dickerson speelt de bal door. Collins is nu in balbezit. Collins met een sublieme pass. Hifo is nu in balbezit. Hifo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bunce geeft een lange en hoge pass. Bell kopt de bal weg. Wharehinga heeft problemen om de bal te vangen. Welford rent richting de bal. Welford geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Probert rent richting de bal. Probert haalt uit met een fantastische trap. Cain probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cain met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Hifo de bal. Haddleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddleton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Klungelig pakt Docherty de bal. Probert rent richting de bal. Probert passt de bal met de wreef. Dickerson is nu in balbezit. Dickerson draait met de bal, schiet en ... Mchenery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcatraz 44%, All Black 56%.
Alcatraz - All Black 1:0