Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Churr argentenia is the best
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Fogarty met een sublieme pass. Wilkinson is nu in balbezit. Wilkinson passt de bal in één keer door. Fogarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogarty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Young met de inworp. Ellis is nu in balbezit. Ellis probeert naar een medespeler te passen. Pereto geeft een hoge lob. Warwood springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Churr - argentenia is the best 1:0

4e minuut.
Daar is Musin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hawkins rent richting de bal. Musin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Musin krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Hickey met de inworp. Ellis is nu in balbezit. Graham begaat een overtreding. Graham krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Hawks heeft problemen om de bal te vangen. Fogarty is nu in balbezit. Hawks begaat een overtreding. Hawks krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Eruera trapt de bal weg. Pereto kopt de bal weg. Klungelig pakt McCormack de bal. Warwood rent richting de bal. Warwood draait met de bal, schiet en ... Eruera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eruera speelt de bal door. Hawks bereikt de bal nog maar net als eerste. Jack begaat een overtreding. Jack krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Churr 63%, argentenia is the best 37%.
Churr - argentenia is the best 1:0

78e minuut.
Ellis geeft een hoge lob. Inworp. Sole met een snelle inworp. Fogarty rent richting de bal. Fogarty geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ellis heeft problemen om de bal te vangen. Fogarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hawks zijn tegenspeler op de grond. Hawks krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Churr 66%, argentenia is the best 34%.
Churr - argentenia is the best 1:0